Polecane przepisy

  • 1
  • 2
Zupa z soczewicy

Zupa z soczewicy

Składniki: 200 g łuskanej czerwonej soczewicy 2 cebule 4 łyżki oliwy 4 pomidory...

Buraczki faszerowane

Buraczki faszerowane

Skład: 5 średnich buraków, 20 dag białego sera, 3-4 łyżki śmietany kwaśnej 18%, 2...

Jabłka zapiekane z cebulą i białą kiełbasą

Jabłka zapiekane z cebulą i białą kiełba…

Składniki: 6 kawałków białej kiełbasy (najlepiej cienkiej), 3 duże cebule, 2 jabłka, listek laurowy...

Mufiny czekoladowo-marchewkowe

Mufiny czekoladowo-marchewkowe

Składniki na ciasto (ok. 20 sztuk): 300 g mąki, 300 g marchewki, 125...

Sushi z marynowaną białą rzodkwią

Sushi z marynowaną białą rzodkwią

Składniki: 100 g ryżu sushi, 3 listków sushi nori (prasowane algi morskie), marynowana...

Guacamole

Guacamole

Składniki: 1 avocado, 1 pomidor, ½ cebuli, ½ papryczki chili, kilka kropel sosu Tabasco,

Składniki:

  • 3 kolorowe papryki
  • 1 cebula
  • 1 cukinia
  • 10 pieczarek
  • 10 pomidorków koktajlowych
  • 2 łyżki oliwy z oliwek lub oleju
  • przyprawa grillowa
  • 1 ząbek czosnku

Warzywa umyć i osuszyć. Papryki oczyścić z nasion. Warzywa pokroić na kawałki. Przyprawę do potraw z grilla wymieszać z oliwą, polać warzywa i wymieszać. Warzywa nabijać na patyczki grillowe. Grillować przez ok. 25 minut.

Smacznego!

 
Copyright © 2017 - WGRO S.A |Produkt z WGRO, smacznego wielkopolsko, kapitałowo polskie sklepy, jemy zdrowo i żyjemy sportowo | Projekt i realizacja: Empressia