Polecane przepisy

  • 1
  • 2
Pomidory z kurkami

Pomidory z kurkami

Składniki: 4 pomidory, 1 szklanka kaszy kuskus ( napęczniałej), 200 g kurek, 50 g...

Jajka zapiekane ze szpinakiem

Jajka zapiekane ze szpinakiem

Składniki: 6 jaj ugotowanych na twardo 100g szpinaku 100g tartego sera (może być...

Hiszpańska tortilla z kukurydzą i suszonymi pomidorami

Hiszpańska tortilla z kukurydzą i suszon…

Składniki: 250 g ziemniaków 4 łyżki oliwy 4 łyżki słodkiej kukurydzy 5 suszonych pomidorów 3...

Szpinakowy suflet

Szpinakowy suflet

Składniki: 500 g świeżego szpinaku 30 g masła oraz łyżeczka do natłuszczania...

Karp w cieście

Karp w cieście

Składniki: 1 karp 75g włoskich orzechów ½ selera 1 cebula, pęczek natki z pietruszki

Buraczki faszerowane

Buraczki faszerowane

Skład: 5 średnich buraków, 20 dag białego sera, 3-4 łyżki śmietany kwaśnej 18%, 2...

Składniki:

  • 3 kolorowe papryki
  • 1 cebula
  • 1 cukinia
  • 10 pieczarek
  • 10 pomidorków koktajlowych
  • 2 łyżki oliwy z oliwek lub oleju
  • przyprawa grillowa
  • 1 ząbek czosnku

Warzywa umyć i osuszyć. Papryki oczyścić z nasion. Warzywa pokroić na kawałki. Przyprawę do potraw z grilla wymieszać z oliwą, polać warzywa i wymieszać. Warzywa nabijać na patyczki grillowe. Grillować przez ok. 25 minut.

Smacznego!

 
Copyright © 2018 - WGRO S.A |Produkt z WGRO, smacznego wielkopolsko, kapitałowo polskie sklepy, jemy zdrowo i żyjemy sportowo | Projekt i realizacja: Empressia