Polecane przepisy

  • 1
  • 2
Śliwkowe ruloniki z boczku

Śliwkowe ruloniki z boczku

Skład: 100g wędzonki, 8 śliwek suszonych, wydrylowanych, 25 ml brandy lub koniaku, pół łyżeczki...

Szpinakowy suflet

Szpinakowy suflet

Składniki: 500 g świeżego szpinaku 30 g masła oraz łyżeczka do natłuszczania...

Wielkanocne warzywne babeczki

Wielkanocne warzywne babeczki

Składniki: 8 jajek przepiórczych, mała puszka kukurydzy, mała puszka groszku, 1 marchewka, natka pietruszki,

Zupa kokosowa ze szpinakiem i patatami

Zupa kokosowa ze szpinakiem i patatami

Składniki: 500g patatów 30 g masła 1 cebula posiekana 2 ząbki czosnku, zmiażdżone łyżeczka startego...

Karp w cieście

Karp w cieście

Składniki: 1 karp 75g włoskich orzechów ½ selera 1 cebula, pęczek natki z pietruszki

Kalafior zapiekany w sosie pomidorowym

Kalafior zapiekany w sosie pomidorowym

Składniki: 1 kalafior, 500 g sosu pomidorowego w kartoniku, 100 g parmezanu, 100 g...

Składniki:

  • 400 g malin
  • jogurt naturalny 400g
  • 1 paczka płatków granola
  • cukier brązowy

Maliny umyć, zmiksować z odrobiną cukru. Do szerokiej szklanki wlać mus malinowy. Na wierzch ułożyć warstwę płatków granola. Na płatki ułożyć trzy łyżki jogurtu naturalnego, na jogurt ponownie płatki. Układanie warstw można powtórzyć. Całość schłodzić.

Smacznego!

 
Copyright © 2018 - WGRO S.A |Produkt z WGRO, smacznego wielkopolsko, kapitałowo polskie sklepy, jemy zdrowo i żyjemy sportowo | Projekt i realizacja: Empressia